Koláč s pudingom a kyslou smotanou

Trocha si osladíme život týmto koláčikom. Už som dho nič nepiekla a tak sa musím prekonať a pripraviť niečo fakt skvelé.

Koláč s pudingom a kyslou smotanou

Pudingový koláč so smotanou, rýchly a jednoduchý | Viktor Nagy | recepty

 

 

2)

Ako milovníci dezertov, určite nájdeme radosť v skúšaní nových receptov. Dnes si pripravíme originálny koláč s pudingom a kyslou smotanou, ktorý ohromí každého hosťa. Tento recept je nielen jednoduchý, ale aj zaručene chutný.

Ingrediencie, ktoré potrebujete

Predtým, ako začneme s prípravou, pozrite sa na zoznam ingrediencií:

  • 1 balenie piškót
  • 2 balenia vanilkového pudingu
  • 500 ml mlieka
  • 250 g kyslej smotany
  • 100 g cukru
  • 1 balenie vanilkového cukru
  • 2 lyžice kakaa (na posypanie)
  • čerstvé ovocie na dekoráciu (voliteľné)

 

Postup prípravy koláča

Teraz, keď máme všetko potrebné, môžeme začať s prípravou. Pokračujte nasledovne:

  1. V hrnci zohrejte mlieko a pomaly pridajte balenia pudingu. Miešajte, kým sa hmota nezhustí.
  2. V inej miske zmiešajte kyslú smotanu, cukor a vanilkový cukor, a dôkladne premiešajte.
  3. Keď puding vychladol, pridajte ho do zmesi so smotanou a opäť dobre premiešajte.
  4. Na dno formy umiestnite piškóty a navrstvite na ne polovicu pudingovej zmesi. Potom pridajte ďalšiu vrstvu piškót.
  5. Na vrch opäť dajte zvyšok pudingu. Nakoniec koláč posypte kakaom a nechajte v chladničke aspoň 2 hodiny, aby dobre stuhol.
  6. Podávajte ozdobené čerstvým ovocím alebo len tak!

 

Dobrú chuť! Tento koláč s pudingom a kyslou smotanou určite poteší aj najnáročnejších labužníkov.

 

 

3)

Ak hľadáte niečo chutné a jedinečné, určite by ste mali vyskúšať tento originálny koláč s pudingom a kyslou smotanou. Ide o skvelý dezert, ktorý poteší každého, kto miluje sladkosti. Tento recept je nielen jednoduchý, ale aj veľmi chutný!

Ingrediencie na koláč

Na prípravu potrebujete nasledovné ingrediencie:

  • 1 balenie grahamových sušienok
  • 500 ml mlieka
  • 1 balenie vanilkového pudingu
  • 250 g kyslej smotany
  • 100 g práškového cukru
  • 50 g masla
  • čerstvé ovocie na ozdobenie (napr. jahody alebo maliny)

Postup prípravy

Pripravte si tento lahodný koláč takto:

  1. Na začiatok rozdrvte grahamové sušienky a zmiešajte ich s rozpušteným maslom.
  2. Vytvoríte základ koláča, ktorý natlačíte do formy a dáte na 10 minút do chladničky.
  3. Vo vhodnej nádobe zohrejte mlieko a pridajte vanilkový puding. Nezabudnite miešať, kým sa puding nezahustí.
  4. Keď je puding hotový, nechajte ho trochu vychladnúť. Potom ho zmiešajte s kyslou smotanou a práškovým cukrom.
  5. Na základ koláča nalejte pudingovú zmes a pekne uhlaďte povrch.
  6. Na záver ozdobte koláč čerstvým ovocím.
  7. Podávajte chladený a vychutnajte si jemnú chuť!

Verím, že tento koláč s pudingom a kyslou smotanou vám prinesie radosť a osvieženie!

Podobné príspevky

4 Komentáre

  1. Lea píše:

    U nás doma je to najviac obľúbený koláč.
    Stále je to favoritom a jaho aj rada pripravujem.

  2. Anička píše:

    Mne trocha nevyšiel.
    Ale celý plech sa zjedol ako nič. 🙂 Chválim.

  3. Nina píše:

    Skvelé vyzerá a ešte lepšie chutí.
    Odporúčam, ja ho za tento týždeň robím už po 2x.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *