Kuracia pečeň zaliata v bravčovej masti je chutné jedlo s bohatou arómou. Tu je jednoduchý recept:

Potrebné suroviny:

  • 500 g kuracej pečene
  • 2 lyžice bravčovej masti
  • 1 cibuľa, nakrájaná na kocky
  • soľ a čerstvo mleté čierne korenie na dochutenie

 

Kuracia pečeň zaliata v bravčovej masti 

Postup:

  1. Kuraciu pečeň dobre opláchnite pod tečúcou vodou a osušte papierovým utierkou.
  2. V hrnci rozohrejte bravčovú mast na stredne veľkom ohni.
  3. Pridajte nakrájanú cibuľu a dusite ju, kým nebude mäkká a zlatistá.
  4. Pridajte kuraciu pečeň do hrnca a opečte ju z oboch strán, až kým nebude mäso pevné a dobre prepečené.
  5. Postupne pridávajte soľ a čierne korenie podľa chuti.
  6. Podávajte kuraciu pečeň ešte teplú so zemiakovým pyré alebo šalátom.

Dúfam, že vám tento recept pomôže. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *