Pripravte si tieto suroviny na kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku:
- 500 g kuracích krídeliek
- 200 g bryndze
- 2 vajcia
- 100 g múky
- soľ a korenie podľa chuti
- rastlinný olej na vyprážanie
Kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku
Postup:
- Krídelká si dôkladne opláchnite a osušte papierovou utierkou.
- Bryndzu si nadrobno nadrtíme a premiešame s vajcami. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
- V mise si pripravíme cestíčko zo múky, do ktorého pridáme soľ a korenie podľa chuti.
- Krídelká namáčame najprv do cestíčka a potom do bryndzovej zmesi, aby boli poriadne obalené.
- Na panvici si rozohrejte olej a vypražte krídelká z oboch strán, kým nebudú pekne zlatisté a vonku krehké.
- Hotové kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku môžete podávať s prílohou podľa vlastnej ľubovôle, napríklad s pečeným zemiakovým pyré alebo zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť!