Kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku

Pripravte si tieto suroviny na kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku:

  • 500 g kuracích krídeliek
  • 200 g bryndze
  • 2 vajcia
  • 100 g múky
  • soľ a korenie podľa chuti
  • rastlinný olej na vyprážanie

 

Kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku

Postup:

  1. Krídelká si dôkladne opláchnite a osušte papierovou utierkou.
  2. Bryndzu si nadrobno nadrtíme a premiešame s vajcami. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
  3. V mise si pripravíme cestíčko zo múky, do ktorého pridáme soľ a korenie podľa chuti.
  4. Krídelká namáčame najprv do cestíčka a potom do bryndzovej zmesi, aby boli poriadne obalené.
  5. Na panvici si rozohrejte olej a vypražte krídelká z oboch strán, kým nebudú pekne zlatisté a vonku krehké.
  6. Hotové kuracie krídelká v bryndzovom cestíčku môžete podávať s prílohou podľa vlastnej ľubovôle, napríklad s pečeným zemiakovým pyré alebo zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *