Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 200g krupicovej múky
– 200ml kyslej smotany
– soľ, korenie, cesnak

 

Kuracie prsia v cestíčku z kyslej smotany

Postup:

1. Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky a osolíme ich.

2. V miske zmiešame krupicovú múku s korením a pretlačeným cesnakom.

3. Plátky kuracích pŕs ponoríme do kyslej smotany a potom ich obalíme vo vzniknutej zmesi krupicovej múky.

4. Kuracie prsia v cestíčku opečieme na panvici, kým sa nezískajú zlatistú farbu a nebudú pevné.

5. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad so zemiakovou kašou alebo zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *