Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 250 g sampinónov
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml smotany na varenie
– soľ, čierne korenie, olej na smaženie

 

Kuracie prsia a šampiňónová omáčka

Postup:

1. Kuracie prsia opláchneme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme a okoreníme podľa chuti.

2. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak.

3. Pridáme nakrájané sampinóny a orestujeme ich, kým nezmäknú.

4. Potom pridáme nakrájané kuracie prsia a opekáme ich dozlatista.

5. Zalejeme smotanou na varenie a necháme prevariť asi 5 minút.

6. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.

7. Podávame teplé s ryžou alebo cestovinami.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *