Na prípravu kuracích pŕs s paradajkovým pretlakom budete potrebovať tieto suroviny:
– 4 kuracie prsia
– 1 veľká cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 400 g paradajkového pretlaku
– soľ, korenie, bylinky podľa chuti (napr. bazalka, oregano)
Kuracie prsia paradajkový pretlak
Postup prípravy:
1. Kuracie prsia opláchnite a osušte kuchynským utierkou. Na panvici rozohrejte trochu oleja a opečte kuracie prsia z oboch strán, aby sa pekne zazlatili. Potom ich vyberte z panvice a odložte na tanier.
2. Do vyprážanej zvyškovej masti na panvici pridajte nasekanú cibuľu a cesnak a restujte do zlatista.
3. Pridajte paradajkový pretlak a nechajte povariť asi 5 minút, aby sa pretlak prehrial a dobře prepojily chutí.
4. Do omáčky pridajte osolené a okorené kuracie prsia, zakryte pokrievkou a nechajte dusiť asi 15-20 minút, kým mäso nezjemnie.
5. Podávajte s cestovinami alebo ryžou a posypte najem vašimi obľúbenými bylinkami.
Dobrú chuť!
Toto je skvelý recept, určite ho vyskúšam!
Kuracie prsia s paradajkovým pretlakom sú moja obľúbená jedlo, teším sa že mám nový recept!
Vyznie to veľmi chutne, ďakujem za tip!
Super nápad na varenie, ďakujem za recept!
Chutné a jednoduché jedlo, ideálne na rýchlu večeru.
Neviem sa dočkať, kedy si to vyskúšam. Znie to úžasne.
Tento recept mi dal inšpiráciu na dnešný obed. Veľmi pekne ďakujem.
Skvelý recept, jednoduchý a chutný!
Tento recept som vyskúšala a bol skvelý!
Chutné jedlo, určite si ho ešte uvarím.
Neviem sa dočkať, kým vyskúšam tento recept!
Mňamka, toto určite vyskúšam na obed!
Recept znie super, budem musieť skúsiť!
Super nápad na jedlo, ďakujem za recept!
Určite si toto vyskúšam, znie to veľmi chutne.
Takýto recepty milujem – jednoduché a chutné!