Ingrediencie:
– 4 kuracie prsné mäso
– 200g huby šampiňóny
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ, korenie, rasca
– olivový olej
– 200ml smotany na varenie
Plnené kuracie prsia so šampiňónmi
Postup:
1. Kuracie prsné mäso umyjeme, osušíme a urobíme do nich šikmé rezy, ale nedorežeme až do spodnej časti.
2. Na panvici zahrejeme trochu olivového oleja a osmažíme nakrájanú cibuľu s cesnakom, až kým nezačne zlatnúť.
3. Pridáme nasekané šampiňóny a restujeme ich do zlatista.
4. Zmiešame s smotanou a necháme chvíľu variť.
5. Naplníme kuracie prsné mäso zmesou zo šampiňónov a zapečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov približne 30 minút.
6. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu. Prajeme dobrú chuť!