Na kuracie prsia plnené (recept) po slovensky budete potrebovať nasledujúce suroviny:
– 4 kuracie prsia
– 100g šunka
– 100g syr
– soľ, korenie, cesnak, mletá sladká paprika
– olej
Kuracie prsia plnené
Postup:
1. Kuracie prsia umyte a nakrájajte na polovicu.
2. Narežte šunku a syr na tenké plátky.
3. Do každej polovice kuracieho prsia vložte plátek šunky a syra.
4. Kuracie prsia zrolujte a zafixujte drevenou čiernou.
5. Kuracie prsia osolte, okoreňte mletou sladkou paprikou a nadrobno nasekaným cesnakom.
6. Na panvici rozohrejte olej a opečte kuracie prsia z každej strany, kým nezískajú zlatohnedú farbu.
7. Kuracie prsia plnené sú skvelou prílohou k zemiakovému alebo ryžovému príboru, môžete k nim podávať aj čerstvú zeleninu alebo šalát.
Dobrú chuť!