Suroviny:
– 4 kusy kuracích pŕs
– soľ, korenie
– sladká paprika
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 lyžice rastlinného oleja
– 1 cibuľa
– 2 papriky
– 1 pohár zeleninového vývaru
– 200 ml smotany na varenie

 

Kuracie prsia – prírodné

Postup:
1. Kuracie prsia očistíme, osušíme a nakrájame na tenšie plátky. Posolíme, okoreníme a posypeme sladkou paprikou.
2. Na panvici si rozpustíme rastlinný olej a na ňom orestujeme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak.
3. Pridáme nakrájané kuracie prsia a na silnom ohni opečieme z oboch strán dozlatista.
4. Potom pridáme nakrájanú papriku a orestujeme ju krátko.
5. Zalejeme zeleninovým vývarom, pridáme smotanu na varenie a necháme zvädnúť.
6. Na konci podľa chuti zalejeme soľou a korením.

Podávame s dusenou ryžou alebo zemiakmi. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *