Na prípravu kuracích pŕs s gorgonzolou budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:
– 4 kusy kuracích pŕs
– 100 g gorgonzoly
– soľ a korenie podľa chuti
– 2 polievkové lyžice olivového oleja
Kuracie prsia s gorgonzolou
Príprava:
1. Kuracie prsia dôkladne umyte pod tečúcou vodou a následne ich osušte papierovou utierkou.
2. Rozkrájajte kuracie prsia na plátky hrubé asi 1 cm.
3. Na panvici zohrejte olivový olej a opražte kuracie plátky z oboch strán, kým nezískajú krásnu zlatohnedú farbu.
4. Na dohneda opečené kuracie mäso položte tenký plátok gorgonzoly a nechajte ho roztopiť.
5. Ochutíme mäso soľou a korením podľa vlastného vkusu.
6. Servírujte teplé s prílohou podľa vášho výberu, napríklad so zeleninou alebo cestovinami.
Dobrú chuť!