Na prípravu kuracích filetov s horčicovou omáčkou budete potrebovať nasledujúce suroviny:
– 4 kuracie filetky
– 2 polievkové lyžice horčice
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml smotany na varenie
– soľ, korenie, olej na smaženie
Kuracie filety s horčicovou omáčkou
Návod na prípravu:
1. Filé z kuracieho mäsa zbavte prebytočného tuku a nakrájajte na menšie kúska.
2. Na panvici zahrejte trocha oleja a orestujte nakrájanú cibuľu spolu s cesnakom.
3. Pridajte kúsky kuracieho mäsa a opražte ich z každej strany.
4. Znížte teplotu a do panvice pridajte horčicu a smotanu na varenie. Dôkladne premiešajte.
5. Omáčku nechajte variť na slabom ohni približne 10 – 15 minút, kým sa mäso dobre uvarí a omáčka zhustne.
6. Podľa vlastnej chuti dochuťte soľou a korením.
7. Servírujte s ryžou alebo zemiakovou kašou.
Príjemnú chuť!