Potrebujeme:
– 4 kuracie prsia
– 250g žampiónov
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200ml smotany na varenie
– soľ, korenie, olej na smaženie

 

Kuracie prsia s hubovou omáčkou – Recept

Postup:
1. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
2. Žampióny očistíme a nakrájame na tenké plátky. Cibuľu nasekáme a cesnak natrieme alebo jemne nasekáme.
3. Na panvici rozpálime olej a prsia opekáme z oboch strán do zlatista. Vyberieme a necháme stranou.
4. Do panvice pridáme cibuľu a cesnak a orestujeme dozlatista. Pridáme žampióny a orestujeme.
5. Do zmesi pridáme smotanu na varenie a necháme povariť. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
6. Do omáčky vložíme kuracie prsia a necháme povariť ešte pár minút.
7. Podávame s cestovinou alebo ryžou. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *