Potrebujeme:

– 4 kuracie prsia
– 1 karfiol
– 2 lyžice olivového oleja
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ, čierne korenie, korenie podľa chuti

 

Kuracie prsia s karfiólom

Postup:

1. Kuracie prsia opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.

2. Karfiol očistíme a nakrájame na menšie kúsky.

3. Na panvici si rozohrejeme olivový olej a orestujeme na ňom nakrájaný cesnak.

4. Pridáme kuracie prsia a restujeme ich, kým nezískajú zlatistú farbu.

5. Potom pridáme karfiol a restujeme spolu na strednom ohni asi 10-15 minút, pravidelne premiešavajúc.

6. Pridáme soľ, čierne korenie a ďalšie korenie podľa chuti.

7. Podávame horúce a môžeme ozdobiť čerstvou petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *