Potrebujeme:
– 4 kuracie prsia
– 1 karfiol
– 2 lyžice olivového oleja
– 2 strúčiky cesnaku
– soľ, čierne korenie, korenie podľa chuti
Kuracie prsia s karfiólom
Postup:
1. Kuracie prsia opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
2. Karfiol očistíme a nakrájame na menšie kúsky.
3. Na panvici si rozohrejeme olivový olej a orestujeme na ňom nakrájaný cesnak.
4. Pridáme kuracie prsia a restujeme ich, kým nezískajú zlatistú farbu.
5. Potom pridáme karfiol a restujeme spolu na strednom ohni asi 10-15 minút, pravidelne premiešavajúc.
6. Pridáme soľ, čierne korenie a ďalšie korenie podľa chuti.
7. Podávame horúce a môžeme ozdobiť čerstvou petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť!