Suroviny:
– 4 kusy kuracích filetov
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml varnej smotany
– 1 lyžica masla
– soľ, čierne mleté korenie, korenie podľa preferencií
Kuracie filety s omáčkou – Recept
Postup:
1. Kuracie filety osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s maslom z oboch strán do zlatista.
2. Vyberieme ich z panvice a v tej istej panvici na osmahneme na drobno pokrájanú cibuľu a cesnak.
3. Pridáme varnú smotanu a privedieme k varu.
4. Kuracie filety vložíme späť do omáčky a necháme ešte chvíľu povariť.
5. Omáčku dochutíme soľou, mletým čiernym korením a podľa potreby aj ďalším korením podľa osobných preferencií.
6. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.
Dobrú chuť!