Suroviny:
– 4 ks kuracích pŕs
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml smotany na varenie
– 1 lyžica masla
– soľ, mleté čierne korenie, korenie podľa chuti
Kuracie prsia s omáčkou – Recept
Postup:
1. Kuracie prsia osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s maslom z oboch strán dozlatista.
2. Vyberieme ich z panvice a v rovnakej panvici orestujeme na drobne pokrájanú cibuľu a cesnak.
3. Pridáme smotanu na varenie a necháme prevrieť.
4. Do omáčky pridáme kuracie prsia a necháme ich prevariť ešte chvíľu.
5. Dochutíme omáčku soľou, mletým čiernym korením a prípadne ďalším korením podľa vlastnej chuti.
6. Podávame s prílohou podľa vlastnej chuti.
Dobrú chuť!