Na prípravu kuracích pŕs s peperónatou budete potrebovať:
– 4 kuracie prsia
– 2 veľké papriky peperónatou
– soľ
– čierne korenie
– olivový olej
– cesnak
– petržlenová vňať
Kuracie prsia s peperonatou
Postup:
1. Kuracie prsia dôkladne umyte, osušte a nakrájajte na plátky.
2. Papriky rozrežte na polovice, odstráňte semená a nakrájajte na tenké prúžky.
3. Na panvici si zohrejte olivový olej a opražte kuracie prsia z oboch strán, až kým nezískajú zlatistú farbu.
4. Pridajte nakrájanú papriku, soľ, čierne korenie a rozpučený cesnak.
5. Všetko poriadne premiešajte a poduste pod pokrievkou na nízkej teplote, kým nebude kuracie mäso dôkladne prepečené.
6. Pred podávaním môžete posypať jemne nasekanou petržlenovou vňaťou.
Servírujte teplé s priložením podľa vlastného výberu. Prajeme dobrú chuť!