Na prípravu kuracieho mäsa so smotankou budeme potrebovať nasledujúce suroviny:
– 4 kuracie prsia
– 1 cibuli
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml smotany na varenie
– soľ, korenie, paprika, rasca
Kuracie mäso so smotankou
Postup:
1. Najskôr kuracie prsia dôkladne umyjeme a nakrájame na tenké plátky.
2. V hlbokej panvici rozpustíme kúsok masla a orestujeme na ňom nakrájanú cibuľu spolu s pretlačeným cesnakom.
3. K zmesy pridáme kuracie prsia a ochutíme ich soľou a korením podľa našich preferencií.
4. Po krátkej chvíli všetko zalejeme smotanou a varíme za stáleho miešania.
5. Pridáme rascu a varíme ešte niekoľko minút, kým sa kuracie mäso dôkladne prepečie.
6. Podávame s ryžou, cestovinami či zemiakovou kašou.
Prajem dobrú chuť!