Potrebujeme:
– 500g kuracích pŕs
– 1 veľká cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 250ml kyslej smotany
– soľ, korenie, olej
Kuracie prsia v kyslej smotane
Postup:
1. Kuracie prsia nakrájame na kúsky a osolíme, okoreníme podľa chuti.
2. Na panvici zohrejeme olej a opekáme nakrájanú cibuľu a cesnak, potom pridáme kúsok kuracieho mäsa a opačíme do zlatista.
3. Pridáme zvyšné kúsky mäsa a necháme usmažiť.
4. Potom pridáme kyslú smotanu a necháme povariť na miernom ohni tak 10-15 minút, aby sa prsia dobre prepekli.
5. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
6. Podávame s ryžou, cestovinou alebo zemiakovou kašou.
Dobrú chuť!