Suroviny:
– 4 kuracie stehná bez kosti
– 1 cibuľa
– 2 strúčiky cesnaku
– 200 ml smotany na varenie
– soľ, čierne korenie, mletá paprika
– olej na smaženie

 

Kuracie stehná bez kosti na smotane

Postup:
1. Kuracie stehná osolíme, okoreníme a opražíme ich na oleji z oboch strán do zlatista. Potom ich vyberieme z panvice a odložíme na tanier.
2. Do panvice pridáme nakrájanú cibuľu a premiešame, kým sa zoskliví. Pridáme na drobno nasekaný cesnak a opražíme ho spolu s cibuľou.
3. Potom pridáme kuracie stehná späť do panvice a podlejeme ich smotanou na varenie. Dobre premiešame a necháme sa zohriať.
4. Podľa chuti môžeme pridať ešte soľ, mleté čierne korenie a mletú papriku. Dusíme to ešte chvíľku, aby sa dochutilo.
5. Podávame teplé s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *