Kuracie stehná - horné pečené

Na pečenie hornej časti kuracích stehien budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:

– 4 kuracie stehná
– soľ, korenie, cesnakový prášok
– olej

 

Horúce pečené kuracie stehná

Postup:

1. Rúru predohrejte na 200 stupňov.

2. Kuracie stehná zbavte prebytočného tuku a kože, potom ich dobre osušte pomocou papierovej utierky.

3. V miske skombinujte soľ, korenie a cesnakový prášok podľa vašich preferencií.

Snehová poleva na medovniky

Snehová poleva na medovniky

Čítať viac »

4. Stehná natrite olejom a následne ich obaľte v pripravených koreninách z oboch strán.

5. Umiestnite kuracie stehná do vymastenej nádoby a pečte v zahriatej rúre približne 40-45 minút, alebo kým nedosiahnu krásnu zlatú farbu a nezmäknú.

6. Po upečení nechajte kuracie stehná chvíľu vychladnúť a podávajte ich napríklad s dusenou zeleninou alebo ryžou.

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

7 Komentárov

  1. Molnarova Sidonia píše:

    Skvelý recept! Určite vyskúšam, ďakujem za návod!

  2. Hulmanova Alexandra píše:

    Tento recept je skvelý, pečené kuracie stehná sú moja obľúbená jedlo. Ďakujem!

  3. Svetlana02 píše:

    Ďakujem za recept, pečené kuracie stehná sú vždy dobrá voľba.

  4. Kovac Frederik píše:

    Skvelý recept, určite vyskúšam!

  5. Romana Lepsik píše:

    Tento recept je super jednoduchý, ďakujem!

  6. Dudek Silvester píše:

    Vyzeralo to skvele a chutilo ešte lepšie!

  7. Anonym píše:

    Recept sa mi veľmi páčil, ďakujem za zdieľanie!