Ingrediencie:
– 4 kuracie stehná
– soľ
– čierne korenie
– olivový olej
– cesnak
– čerstvá petržlenová vňať
– citrónová šťava
Kuracie stehná – Mimibazár
Postup:
1. Kuracie stehná dôkladne umyte a jemne osušte papierovou utierkou.
2. Stehná ochuťte soľou a čiernym korením podľa vašich preferencií.
3. Na panvici zahrejte olivový olej a pridajte nastrúhaný cesnak.
4. Do zohriatej panvice umiestnite stehná a smažte ich z oboch strán, kým nedosiahnu zlatistú farbu.
5. Po upečení ozdobte stehná cesnakom a nasekanou petržlenovou vňaťou.
6. Na záver pokvapkajte stehná citrónovou šťavou.
Servírujte teplé a neváhajte pridať svoje obľúbené prílohy, ako sú dusená zelenina alebo zemiaky. Prajeme dobrú chuť!