Ingrediencie:
– 4 kuracie stehná
– soľ
– čierne korenie
– olivový olej
– cesnak
– čerstvá petržlenová vňať
– citrónová šťava
Kuracie stehná – Mimibazár
Postup:
1. Kuracie stehná umyte a osušte papierovou utierkou.
2. Stehná natriete soľou a čiernym korením podľa chuti.
3. Na panvici si zohrejte olivový olej a pridajte nastrúhaný cesnak.
4. Do panvice vložte stehná a začnite ich smažiť z oboch strán, až budú pekne zlatisté.
5. Po upečení stehná posypte cesnakom a nasekanou petržlenovou vňaťou.
6. Na koniec pokvapkajte stehná citrónovou šťavou.
Podávajte teplé a môžete pridať svoje obľúbené prílohy, napríklad dusenú zeleninu alebo zemiaky. Dobrú chuť!
Skvelý recept, určite vyskúšam!
Jednoduché a chutné, ideálne pre rýchlu večeru.
Tento recept mi veľmi chutí, ďakujem za zdieľanie!
Všetky ingrediencie mám doma, hneď si to spravím.
Takéto jednoduché recepty sú vždy skvelé, ďakujem!
Naozaj rýchle a lahodné jedlo, milujem kuracie stehná.
Určite vyskúšam s prílohou zo zemiakov, znie to skvele!