Lahodné bryndzové krídelká

Ak máte radi lahodné bryndzové krídelká, tu máte recept, ktorý môžete vyskúšať:

Suroviny:

  • 500 g kuracích krídeliek
  • 200 g bryndze
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice oleja
  • soľ a korenie podľa chuti
  • cerstvá petržlenová vňať na ozdobenie

 

Lahodné bryndzové krídelká

Postup:

  1. Kuracie krídelká dôkladne umyte a osušte kuchynským papierom.
  2. V miske si pripravte marinádu. Rozotrite bryndzu vidličkou, pridajte na jemno nadrobený cesnak, olej, soľ a korenie. Všetko dobre premiešajte, aby ste dosiahli hladkú pastu.
  3. Vložte krídla do marinády a nechajte ich v nej prevoniať aspoň 30 minút, alebo radšej cez noc v chladničke, aby sa dobre prenikla chuť.
  4. Pripravte si plech na pečenie. Predhrejte rúru na 200 °C.
  5. Krídelká odoberieme z marinády a dáme ich na plech. Pečieme ich vo vyhriatej rúre asi 25-30 minút, kým nebudú pekne zlatisté a voniať.
  6. Podávajte s čerstvou petržlenovou vňaťou ako ozdobou.

Dúfam, že si pochutnáte na týchto lahodných bryndzových krídelkách! Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *