Marcipanová plnka

Na výrobu marcipánovej náplne budete potrebovať:
– 200g mandlí
– 200g práškového cukru
– 2 vajcia
– 1 polievková lyžica medu
– čajová lyžička škorice

 

Marcipánová náplň

Postup:

1. Mandle si opražíme na suchej panvici dozlatista a následne ich necháme vychladnúť.
2. Opečené mandle umiestnime do mixéra a spracujeme na jemnú múčku.
3. Pridáme práškový cukor, vajcia, med a škoricu.
4. Všetko dôkladne premiešame, čím vznikne hustá marcipánová hmota.
5. Hotovú marcipánovú náplň môžeme využiť na plnenie koláčov, tort, šišiek alebo iných sladkých pochúťok.

Šošovicový prívarok so zemiakmi

Šošovicový prívarok so zemiakmi

Čítať viac »

Tento recept je veľmi jednoduchý a rýchly na realizáciu, a určite vás osloví svojou chuťou a vôňou. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *