Medovo horčicove kuracie rezance so zeleninou
  • Kuracie prsia (nakrájané na tenké plátky)
  • Rezance (napr. ryžové, cestoviny)
  • Zelenina (napr. mrkva, brokolica, hrášok)
  • Olivový olej
  • Med
  • Horčica
  • Soľ a korenie podľa chuti

 

Medovo horčicove kuracie rezance so zeleninou

 

Postup

  1. Kuracie plátky osolte a okoreňte podľa chuti.
  2. Na panvici zohrejte olej a opečte kuracie plátky z oboch strán, kým nebudú zlatisto hnedej farby a dobre prepečené. Potom ich odložte stranou.
  3. V rovnakej panvici pridajte na tenké plátky nakrájanú zeleninu a orestujte ju do mäkka.
  4. Med a horčicu zmiešajte v pomere podľa chuti, môžete pridať aj ďalšie prísady, ako je sojová omáčka alebo cesnak.
  5. Pridajte kuracie plátky späť do panvice a nalejte nad nimi medovú-horčicovú zmes. Dobre ich premiešajte, aby sa kurča rovnomerne obalilo.
  6. Zatiaľ si pripravte rezance podľa návodu na obale.
  7. Hotové rezance servírujte s medovým horčicovým kurčaťom a zeleninou. Podávajte hneď, kým je jedlo teplé.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *