Pečené kuracie stehná v jánskom skle

Potrebujeme:
– 4 kuracie stehná
– 2 cibule
– 3 strúčiky cesnaku
– 2 polievkové lyžice oleja
– soľ, čierne korenie, rasca, vegeta

 

Pečené kuracie stehná v jánskom skle

Postup:
1. Kuracie stehná starostlivo umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
2. Na panvici zahrejeme olej a na ňom opražíme nakrájanú cibuľu spolu s pretlačeným cesnakom.
3. Ku cibuľovo-cesnakovej zmesi pridáme kuracie stehná a opiekame ich z oboch strán, kým nezískajú zlatohnedú farbu.
4. Ochutíme soľou, čiernym korením, rascou a vegetou podľa vlastných preferencií.
5. Neustále miešame, aby sa všetky ingrediencie spojili a dochutili mäso.
6. Pridáme trošku vody, zakryjeme pokrievkou a necháme podusit približne 30 minút.
7. Po upečení môžeme podávať s ryžou, zemiakovým pyré alebo šalátom.

Sýta šampiňónová polievka s krúpami

Sýta šampiňónová polievka s krúpami

Čítať viac »

Týmto spôsobom pripravené pečené kuracie stehná v Jánskom skle sú vynikajúcim pokrmom, ktorý si bezpochyby obľúbia aj vaši blízki. Dúfam, že vám tento recept zachutí!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

11 Komentárov

  1. Jaroslav Ruzicka píše:

    Recept sa mi zda jednoduchy a chutny, urcite vyskusam.

  2. Podhradska Libusa píše:

    Tento recept som uz skusila a bolo to skvele jedlo.

  3. Stefanka Andrej píše:

    Mam rada kuracie stehna, tento recept ma zaujal.

  4. Zlatica Hulmanova píše:

    Neviem ci sa mi chce toto recept vyskusat, ale mozno to raz skusim.

  5. Caplovic Dominik píše:

    Super recept, určite vyskúšam.

  6. Vreznickova píše:

    Vyzerá to dobre, budem mať na pamäti.

  7. Oleg91 píše:

    Jednoduché a chutné, ideálne pre mňa.

  8. Gaspar Zdenko píše:

    Recept sa zdá byť jednoduchý a chutný.

  9. Dsvobodova píše:

    Budem musieť vyskúšať tento recept, znie to veľmi chutne.

  10. Benjamin66 píše:

    Nemám veľa skúseností s varením, ale tento recept znie jednoducho.

  11. Viktor Matiasko píše:

    Myslím, že toto budem variť na večeru zajtra.