Pečené kuracie stehná v jánskom skle

Potrebujeme:
– 4 kuracie stehná
– 2 cibule
– 3 strúčiky cesnaku
– 2 lyžice oleja
– soľ, čierne korenie, rasca, vegeta

 

Pečené kuracie stehná v jánskom skle

Postup:
1. Kuracie stehná dôkladne očistíme a osušíme utierkou.
2. Na panvici zohrejeme olej a opečieme na ňom nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak.
3. Do cibuľovo-cesnakovej zmesi pridáme kuracie stehná a opekáme ich z každej strany, kým nezískajú zlatohnedú farbu.
4. Dochutíme soľou, čiernym korením, rascou a vegetou podľa chuti.
5. Stále miešame, aby sa všetky prísady zmiešali a ochutili mäso.
6. Pridáme trochu vody, prikryjeme pokrievkou a necháme podusit asi 30 minút.
7. Po upečení môžeme podávať s ryžou, zemiakovým pyré alebo šalátom.

Takto pripravené pecené kuracie stehná v Jánskom skle sú vynikajúcim jedlom, ktoré si určite obľúbia aj vaši blízki. Dúfam, že vám tento recept chutí!

Podobné príspevky

11 Komentárov

  1. Jaroslav Ruzicka píše:

    Recept sa mi zda jednoduchy a chutny, urcite vyskusam.

  2. Podhradska Libusa píše:

    Tento recept som uz skusila a bolo to skvele jedlo.

  3. Stefanka Andrej píše:

    Mam rada kuracie stehna, tento recept ma zaujal.

  4. Zlatica Hulmanova píše:

    Neviem ci sa mi chce toto recept vyskusat, ale mozno to raz skusim.

  5. Caplovic Dominik píše:

    Super recept, určite vyskúšam.

  6. Vreznickova píše:

    Vyzerá to dobre, budem mať na pamäti.

  7. Oleg91 píše:

    Jednoduché a chutné, ideálne pre mňa.

  8. Gaspar Zdenko píše:

    Recept sa zdá byť jednoduchý a chutný.

  9. Dsvobodova píše:

    Budem musieť vyskúšať tento recept, znie to veľmi chutne.

  10. Benjamin66 píše:

    Nemám veľa skúseností s varením, ale tento recept znie jednoducho.

  11. Viktor Matiasko píše:

    Myslím, že toto budem variť na večeru zajtra.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *