Polievka z hovädzích kostí

Na prípravu polievky z hovädzích kostí sú nutné nasledujúce ingrediencie:

– 1 kg hovädzích kostí
– 1 veľká cibuľa
– 2 mrkvy
– 2 petržlenové korene
– 1 zelená petržlenová vňať
– soľ, čierne korenie
– voda

 

Polievka z hovädzích kostí

Postup prípravy:
1. Dôkladne umyte hovädzie kosti pod prúdom vody.
2. Vložte kosti do veľkého hrnca a zalejte ich vodou.
3. Pridajte cibuľu nakrájanú na polovičné krúžky, mrkvu a petržlenové korene nakrájané na kolieska spolu so zelenou petržlenovou vňaťou.
4. Dochutite soľou a čiernym korením podľa vlastnej chuti.
5. Na miernom ohni varte približne 2-3 hodiny a občas odoberajte povrchovú penu.
6. Po dovarení preceďte vývar a podávajte horúci.

Ako dlho sa varí vyýar?

Ako dlho sa varí vyýar?

Čítať viac »

Takto pripravená polievka z hovädzích kostí je vynikajúca a chutná. Prajeme dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *