Rychlá čokoládová poleva z kakaa

Na prípravu bleskovej čokoládovej polevy z kakaa budete potrebovať nasledujúce zložky:

– 1 hrnček kakaa
– 1 hrnček cukru
– 1 hrnček vody
– štipka soli
– 1 čajová lyžička vanilkového extraktu

Blesková čokoládová poleva z kakaa

Návod na prípravu:

1. V hrnci zmiešajte kakao, cukor a štipku soli.

2. Pridajte vodu a dôkladne premiešajte, aby sa všetky zložky spojili.

3. Na nízkej teplote a s neustálym miešaním ohrevte zmes, až kým sa cukor úplne rozpustí a poleva sa začína zahusťovať.

Cesnaková polievka so zemiakmi – Recepty

Cesnaková polievka so zemiakmi – Recepty

Čítať viac »

4. Akonáhle dosiahnete žiadanú textúru, odstavte hrniec z plameňa a vmiešajte vanilkový extrakt. Ešte raz dôkladne premiešajte.

5. Nechajte polevu ochladiť asi 5 minút, potom ju môžete použiť na zdobenie rôznych dezertov, ako sú torty, koláče alebo zmrzliny.

Táto blesková čokoládová poleva z kakaa sa pripravená rýchlo a výsledkom je hladká a chutná poleva, ktorá je bohatá na čokoládovú chuť. Prajeme vám dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *