Potrebujeme:

4 plátky kuracieho mäsa
1 cibuľa
200 ml kyslej smotany
soľ
čierne korenie
olej na smaženie

 

Šťavnaté kuracie rezne v kyslej smotane

Postup:

1. Kuracie mäso nakrájame na plátky a osolíme a okoreníme podľa chuti.

2. Na panvici rozpustíme trochu oleja a orestujeme nakrájanú cibuľu, potom pridáme kuracie mäso a opekáme ho z oboch strán, kým nebude pekne zlatisté.

3. Potom prilijeme kyslú smotanu a necháme povariť ešte pár minút, aby sa mäso prepeklo a dochutilo.

4. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad so zemiakovou kašou alebo ryžou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *