Tukožravá kapustová polievka

 

Hľadáte návod na tukožravú kapustovú polievku? Tu je jednoduchý a chutný recept:

Suroviny:

  • 1 veľká hlávka bielej kapusty, jemne nakrájaná
  • 2 veľké cibule, nasekané
  • 4 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 4 zemiaky, očistené a nakrájané na kocky
  • 2 mrkvy, očistené a nakrájané na tenké kolieska
  • 1 pór, nakrájaný na krúžky
  • 1 plechovka na kocky nakrájaných paradajok
  • 1 liter zeleninového vývaru
  • 2 lyžice olivového oleja
  • Soľ a korenie podľa vlastnej chuti

 

Ako dlho sa varí ríbezľový džem?

Ako dlho sa varí ríbezľový džem?

Čítať viac »

Tukožravá kapustová polievka

Príprava:

  1. Na panvici si zohrejte olivový olej a opražte cibuľu, cesnak a pór, kým nezískajú zlatistú farbu.
  2. Pridajte nakrájanú kapustu a nechajte ju trošku zmäknúť.
  3. Do hrnca dajte zemiaky, mrkvu a nakrájanú paradajku.
  4. Zalejte zeleninovým vývarom a dochuťte soľou a korením podľa vlastnej chuti.
  5. Polievku varte na strednej teplote približne 30 až 40 minút, kým nebude zelenina a kapusta mäkká.
  6. Podávajte teplú s čerstvým chlebom.

Dúfam, že si vychutnáte túto tukožravú kapustovú polievku!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *