Výborné obrátene rezne..

Ingrediencie:

  • 4 tenké plátky mäsa na rezeň (napr. bravčové, kuracie)
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • 4 plátky syra (napr. eidam, plátený syr)
  • 4 plátky šunky
  • 4 plátky cibule
  • 2 vajcia
  • Strúhanka
  • Olej na vyprážanie

Výborne obrátené rezne

Postup:

  1. Plátky mäsa osolíme a okoreníme podľa chuti.
  2. Na každý plátok mäsa položíme plátok syra, plátok šunky a plátok cibule.
  3. Plátky mäsa pevne zrolujeme a dôkladne ich špajdličkou pritlačíme, aby sa udržali pospájané.
  4. V miske vymiešame vajcia a trochu osolíme.
  5. Zrolované rezeňové plátky ponoríme postupne najprv do vajca a potom do strúhanky, aby sa poriadne obalili.
  6. V panvici na strednom ohni zohrejeme olej.
  7. Obalené rezeňové plátky opatrne položíme do horúceho oleja a opražíme z oboch strán do zlatista.
  8. Hotové obrátene rezne vyberieme z panvice a necháme odkvapkať na kuchynskej papierovej utierke.
  9. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *