Samozrejme! Tu je recept na zapekané kuracie stehná bez kosti v slovenčine:

Suroviny:

  • 4 kuracie stehná bez kosti
  • 2 strúčiky cesnaku, nakrájané
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžička soli
  • 1/2 čajovej lyžičky mletej červenej papriky
  • 1/2 čajovej lyžičky sušenej rasce

 

Zpekané kuracie stehná bez kosti

Postup:

  1. Predhrejte rúru na 200 stupňov Celzia.
  2. V miske zmiešajte cesnak, olivový olej, soľ, mletú červenú papriku a sušenú rasce.
  3. Kuracie stehná namočte do tejto zmesi a dôkladne ich obaľte.
  4. Na plechu opekajte kuracie stehná vo vyhriatej rúre asi 35-40 minút, alebo kým nebudú zlatohnedé a dobre prepečené.
  5. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad dusenou zeleninou alebo ryžou.

Dobrú chuť! Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať.

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *