Na prípravu cukety budete potrebovať jednu veľkú cuketu, olivový olej, soľ, korenie a iné ingrediencie podľa chuti (napríklad cesnak, bylinky, syr).

Postup:

1. Cuketu omyte a nakrájajte na tenké plátky alebo kocky.
2. V panvici rozohrejte olivový olej a pridajte cuketu.
3. Opekajte cuketu z každej strany, kým sa nerozpustí a nezmäkne.
4. Ak chcete, pridajte k cukete cesnak, korenie, soľ a iné ingrediencie podľa chuti.
5. Dôkladne premiešajte a nechajte opekávať ešte pár minút.
6. Podávajte cuketu teplú ako prílohu k mäsu alebo ako samostatné jedlo s prílohou.

 

Ako pripraviť cuketu?

Takto pripravená cuketa je lahodná, zdravá a rýchlo pripravená po slovensky.dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *