Na prípravu šampiňónov potrebujete:

– šampiňóny
– cibuľu
– cesnak
– maslo
– soľ
– čierne korenie
– petržlenovú vňať

 

Ako pripraviť šampiňóny?

Postup:

1. Šampiňóny očistite a nakrájajte na tenké plátky.
2. Na panvici rozpustite maslo a pridajte nasekanú cibuľu a pretlačený cesnak. Orestujte dozlatista.
3. Pridajte nakrájané šampiňóny a orestujte ich do zmäknutia. Dochutite soľou a korením podľa chuti.
4. Na záver pridajte nasekanú petržlenovú vňať a premiešajte.
5. Hotové šampiňóny môžete podávať ako prílohu k mäsu alebo ako samostatné jedlo s pečivom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *