Ingrediencie:
– 4 kuracie stehná
– 2 PL horčice
– 2 PL medu
– soľ, čierne korenie
– olivový olej

 

Ako údiť kuracie stehná

Postup:
1. Kuracie stehná opláchnite pod tečúcou vodou a osušte papierovou utierkou.
2. V miske zmiešajte horčicu, med, soľ, korenie a trochu olivového oleja.
3. Marinádu naneste na stehná a nechajte odležať aspoň 30 minút v chladničke.
4. Ruru predhrejte na 200 °C.
5. Stiahnite stehná z chladničky a položte ich do pekáča.
6. Pečte v rúre približne 30-40 minút alebo kým nebudú stehná pekne zlatisté a prepečené.
7. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s ryžou alebo zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *