Bezlepkové opekané čínske rezance so zeleninou a mäsom.
Ingrediencie:
- 200 g bezlepkových čínskych rezancov
- 200 g mäsa (napríklad kuracie prsia alebo bravčové mäso), nakrájané na tenké plátky
- 2 stredne veľké mrkvy, nakrájané na tenké prúžky
- 1 cibuľa, nakrájaná na tenké plátky
- 1 paprika (akákoľvek farba), nakrájaná na tenké prúžky
- 1 strúčik cesnaku, nasekaný na jemné kúsky
- 2 lyžice bezlepkovej sójovej omáčky
- 2 lyžice rybieho prípravku
- 2 lyžice oleja na varenie
- soľ a korenie podľa chuti
Bezlepkové opekané čínske rezance so zeleninou a mäsom
Postup:
- V hrnci varíme bezlepkové čínske rezance podľa inštrukcií na obale. Keď sú rezance uvarené, opláchneme ich studenou vodou a necháme odkvapkať.
- Na panvici rozohrejeme olej na strednom ohni. Pridáme cibuľu a cesnak a orestujeme ich dozlatista.
- Pridáme mäso a opečieme ho zo všetkých strán, kým nie je úplne prepečené.
- Pridáme mrkvu a papriku a dusíme ich približne 5 minút, kým sa zelenina zmäkne.
- Pridáme bezlepkovú sójovú omáčku, rybie prípravky, soľ a korenie podľa chuti. Dobre premiešame.
- Nakoniec pridáme už uvarené čínske rezance a všetko spolu opečieme ešte približne 3-5 minút, kým sa všetky ingrediencie dobre prepoja.
Hotové bezlepkové opekané čínske rezance so zeleninou a mäsom môžete podávať hneď. Dobrú chuť!
2)
Bezlepkové opekané čínske rezance sú chutným a výživným jedlom, ktoré osloví každého milovníka čínskej kuchyne. Tento recept ponúka kombináciu aromatických surovín a zdravej zeleniny. Poďme sa teda pozrieť na ingrediencie a postup, ako pripraviť toto vynikajúce jedlo.
Ingrediencie na Bezlepkové Opekané Rezance
Na prípravu tohto jedla budete potrebovať:
– 200 g bezlepkových rezancov
– 1 šálka nakrájanej mrkvy
– 1 šálka brokolice
– 150 g kuracieho mäsa (alebo tofu pre vegetariánsku verziu)
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 polievkové lyžice sójovej omáčky (bezlepkovej)
– 1 polievkovú lyžicu sezamového oleja
– Soľ a korenie podľa chuti
Postup Prípravy Bezlepkových Rezancov
1. Najskôr si uvarte bezlepkové rezance podľa pokynov na obale. Po uvarení ich dôkladne sceďte a nechajte bokom.
2. Na panvici rozohrejte sezamový olej a pridajte nakrájané kuracie mäso. Opečte ho do zlatista a pridajte nasekaný cesnak.
3. Po približne 3 minútach pridajte nakrájanú mrkvu a brokolicu. Opečte zeleninu, až kým nebude mäkká, približne 5-7 minút.
4. Nakoniec pridajte uvarené rezance, sójovú omáčku, soľ a korenie. Všetko dobre premiešajte a nechajte zohriate asi 2 minúty.
Tieto bezlepkové opekané čínske rezance so zeleninou a mäsom sú hotové a pripravené na podávanie. Môžete ich ozdobiť sezamovými semienkami alebo nakrájanou jarnou cibuľkou pre extra chuť. Dobrú chuť!
Tento recept je veľmi netradičný, no skusil som ho. Bol som milo prekvapený chuťou.Ďakujem za nápad.
Vyzera to skvele, urcite to musim vyskusat!
Toto jedlo znie velmi chutne a jednoducho na pripravu.
Super recept, vyskúšam určite!
Tento recept znie skvelo, ďakujem za zdieľanie!
Ďakujem za bezlepkový recept, konečne niečo aj pre nás s intoleranciou!
Skvelý recept! Určite vyskúšam.
Bezlepkové opekané čínske rezance sú chutným a výživným jedlom, ktoré osloví každého milovníka čínskej kuchyne. Tento recept ponúka kombináciu aromatických surovín a zdravej zeleniny.
Recept vyzerá skvele, musím ho vyskúšať. Ďakujem!
Tento recept mi veľmi chutí, určite ho budem variť.
Bezlepkové opekané čínske rezance sú skvelou voľbou pre ľudí s intoleranciou na lepok. Budem mať radosť pri ich príprave.
Tento recept na bezlepkové čínske rezance je úžasný! Veľmi sa mi páči, že je jednoduchý a rýchly. Pridala som aj brokolicu a bolo to skvelé. Určite ho pripravím znova pre celú rodinu. Ďakujem za skvelý tip!
Wow, bezlepkové rezance so zeleninou a mäsom znejú fantasticky! Milujem variť a tento recept ma veľmi inšpiroval. Mám rád, keď môžem experimentovať s rôznymi surovinami. Určite to vyskúšam už tento víkend!
Tento recept je perfektný! Môj syn je celiatik a konečne máme niečo, čo môžeme všetci jesť spolu. Všetkým nám veľmi chutilo a určite ho budeme robiť častejšie. Ďakujem za túto skvelú inšpiráciu!
Bezlepkové čínske rezance sú jednoducho úžasné! Rada varím pre rodinu a tento recept ma zaujal hneď na prvý pohľad. Je plný chuti a zdravých ingrediencií. Už sa teším na ďalšie variácie tohto jedla!
Recept na bezlepkové opekané rezance je super! Pripravila som ich s kuracím mäsom a všetkým veľmi chutilo. Je to výborná alternatíva k tradičným cestovinám. Ďakujem za tipy, určite ich vyskúšam aj s inými zeleninami!
Tento recept ma úplne očaril! Bezlepkové rezance sú chutné a ešte aj zdravé. Pridal som trochu viac cesnaku, čo dodalo jedlu extra chuť. Určite ho odporúčam všetkým priateľom, ktorí milujú varenie.
‘Bezlepkové opekané čínske rezance’ – to znie skvele! Mám rád rôzne jedlá z Ázie a tento recept je presne to, čo som hľadal. Konečne niečo chutné bez lepku, čo si môžem vychutnať so svojou rodinou.
‘Bezlepkové rezance so zeleninou’ sú skutočne vynikajúce! Pripravil som ich podľa vášho návodu a výsledok bol fantastický. Zelenina bola chrumkavá a mäso šťavnaté, určite sa k tomu vrátim znova!
‘Bezlepkové čínske rezance’ sú moja nová obľúbená večera! Rád skúšam nové recepty a tento bol mimoriadne jednoduchý na prípravu. Dúfam, že nájdem viac takýchto chutných nápadov na varenie.
‘Bezlepkové opekané rezance’ sú jednoducho perfektné pre každého milovníka dobrej kuchyne! Chutnali sme ich s celou rodinou a všetkým nám veľmi chutili. Urobila som aj extra omáčku, aby to bolo ešte lepšie!