Tu máte recept na bravčovú pečeň na cesnaku:

Prísady:

  • 500 g bravčovej pečene
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice oleja
  • soľ a čierne korenie podľa chuti

 

Bravčová pečeň na cesnaku 

Postup:

  1. Najskôr si pripravíme bravčovú pečeň. Opláchneme ju pod tečúcou vodou a nakrájame na tenké plátky.
  2. Cesnak a cibuľu nakrájame na jemné kúsky.
  3. Na panvici si necháme rozpustiť olej a pridáme na neho nakrájanú cibuľu a cesnak. Orestujeme ich, kým nezačnú mierne zhnedať.
  4. Potom pridáme plátky bravčovej pečene a opekáme ich z oboch strán, kým sa pečenka nenazlatí.
  5. Na záver dochutíme soľou a čiernym korením podľa vlastnej chuti.
  6. Podávame s prílohou podľa výberu, napríklad s opekanými zemiakmi alebo ryžou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *