Tu je recept na bravčovú pečeň na cibuľke:
Suroviny:
- 500 g bravčovej pečene
- 2 cibule
- 2 lyžice oleja
- soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti
Bravčová pečeň na cibuľke
Postup:
- Bravčovú pečeň nakrájajte na plátky hrúbky približne 1 cm. Osolte a okoreňte.
- Cibuľu olúpajte a nakrájajte na tenké krúžky.
- Na panvici zohrejte olej a opečte cibuľu dozlatista.
- Pridajte plátky bravčovej pečene a opiekajte ich z oboch strán asi 2-3 minúty, alebo kým nie sú vnútri ešte ružové.
- Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s pečenými zemiakmi, ryžou alebo knedľou.
Dobrú chuť!