Tu je recept na bravčovú pečeň na cibuľke:

Suroviny:

  • 500 g bravčovej pečene
  • 2 cibule
  • 2 lyžice oleja
  • soľ a čerstvo mleté čierne korenie podľa chuti

 

Bravčová pečeň na cibuľke

Postup:

  1. Bravčovú pečeň nakrájajte na plátky hrúbky približne 1 cm. Osolte a okoreňte.
  2. Cibuľu olúpajte a nakrájajte na tenké krúžky.
  3. Na panvici zohrejte olej a opečte cibuľu dozlatista.
  4. Pridajte plátky bravčovej pečene a opiekajte ich z oboch strán asi 2-3 minúty, alebo kým nie sú vnútri ešte ružové.
  5. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s pečenými zemiakmi, ryžou alebo knedľou.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *