Bravčové na hubách v kuchte

 

Pokiaľ hľadáte recept na bravčové na hubách, tu je jednoduchý spôsob, ako si ho zrealizovať:

Ingrediencie:

  • 500 g bravčového mäsa (môže byť vo forme rezov alebo kúskov)
  • 250 g čerstvých húb (napríklad šampiňónov alebo hríbov)
  • 1 veľká cibuľa, nakrájaná na drobno
  • 3 strúčiky cesnaku, nasekané na jemno
  • Sójová omáčka pre dochutenie
  • Soľ a čierne korenie podľa osobnej preferencie
  • Olej na opraženie

 

Bravčové s hubami na panvici

Pracovný postup:

  1. Na panvici si zahrejte olej a orestujte nakrájanú cibuľu spolu s cesnakom, až kým cibuľa nezíska zlatistú farbu.
  2. Do panvice pridajte bravčové mäso a opražte ho, až kým nie je úplne prepečené.
  3. Pridajte na kocky nakrájané huby a opražte ich, kým nezmäknú. Ak huby pôsobia suchým dojmom, môžete pridať trochu vody.
  4. Podľa chuti dochuťte sójovou omáčkou, soľou a korením.
  5. Opečte ešte niekoľko minút, až kým jedlo nie je dostatočne prehriate a dochutené.
  6. Podávajte s ryžou, cestovinami, alebo čerstvo upečeným chlebom.

Verím, že si na ňom pochutnáte! Ak máte ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať.

 

Bravčové na hubách v kuchte - 2

2) Bravčové na hubách v kuchte

Zloženie:

  • 600 g bravčového mäsa (napríklad plece alebo krkovička)
  • 300 g čerstvých húb (môžu byť šampiňóny alebo hlivy)
  • 2 stredné cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 200 ml smotany na varenie
  • 1 lyžica múky
  • 1-2 lyžice oleja
  • Soľ a čierne korenie podľa vašich preferencií
  • 1 lyžička sušenej majoránky (voliteľné)
  • Čerstvá petržlenová vňať na posypanie

Pracovný postup:

  1. Príprava mäsa: Bravčové mäso umyte a nakrájajte na menšie kocky, približne 2-3 cm veľké. Osolte a okoreňte.

  2. Smaženie mäsa: V multifunkčnej panvici rozohrejte olej. Pridajte nakrájané mäso a orestujte ho zo všetkých strán, až kým nezíska zlatistý nádych. Mäso následne vyberte a uložte na tanier.

    Šošovicová polievka s klobásou

    Šošovicová polievka s klobásou

    Čítať viac »

  3. Príprava zeleniny: Na tej istej panvici orestujte nakrájanú cibuľu do sklovita. Následne pridajte nakrájané huby a opražte ich, kým nezmäknú a neuvoľnia šťavu.

  4. Pridanie cesnaku: K húb a cibuli pridajte nasekaný cesnak a krátko opražte, aby sa uvoľnila jeho vôňa.

  5. Prepojenie ingrediencií: Vráťte mäso späť do panvice s hubami a cibuľou. Všetko dobre premiešajte a krátko orestujte.

  6. Zahustenie: V menšej mise zmiešajte múku so smotanou a pridajte trochu vody alebo vývaru pre dosiahnutie hladkej zmesi. Túto zmes nalejte do panvice k mäsu a zelenine a dôkladne premiešajte.

  7. Dusený pokrm: Ak používate, pridajte majoránku, dochutite soľou a korením, a všetko dôkladne premiešajte. Zakryte a varte na strednom ohni približne 30-40 minút, kým mäso nezmäkne.

  8. Podávanie: Hotové bravčové na hubách podávajte s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. Na vrch môžete pridať nasekanú čerstvú petržlenovú vňať.

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

10 Komentárov

  1. Kuchárik123 píše:

    Tento recept na bravčové na hubách je skvelý! Milujem, ako sú všetky ingrediencie jednoduché a dostupné. Príprava je rýchla a výsledok výborný. Určite to vyskúšam tento víkend. Ďakujem za zdieľanie!

  2. Hlava24 píše:

    Wow, toto vyzerá naozaj chutne! Bravčové s hubami je moja obľúbená kombinácia. Teším sa, že sa dá pripraviť tak jednoducho. Určite si ho pripravím aj pre rodinu. Super tip!

  3. PohodovýMilan píše:

    Tento recept je presne to, čo hľadám! Rád varím pre priateľov a toto jedlo určite urobí dojem. Ďakujem za podrobný postup, veľmi mi pomohol. Teším sa na výborné jedlo!

  4. SladkáJanka píše:

    Juj, aké lákavé! Bravčové na hubách znie fantasticky a určite si ho pripravím na nedeľný obed. Oceňujem jednoduchý postup a pridané tipy. Nenechám si to ujsť!

  5. ZvedavýRobo píše:

    Tento recept ma veľmi zaujal! Kombinácia húb a bravčového mäsa mi ide dohromady úplne perfektne. Určite ho vyskúšam a už sa teším na výsledok. Ďakujem za inšpiráciu!

  6. VeseláZuzka píše:

    Wow, aký skvelý recept! Suroviny sú tak bežné a predsa dokážeš pripraviť niečo úžasné. Teším sa, že môžem skúšať nové chute v kuchyni. Určite to vyskúšam čoskoro!

  7. PríjemnýPavol píše:

    ‚Bravčové na hubách‘ znie jednoducho fantasticky! Mám rád rýchle a chutné jedlá, ktoré sú aj výživné. Tento recept určite pridám do svojho zoznamu obľúbených!

  8. 'HubovýKráľ' píše:

    ‚Tento recept je perfektný pre všetkých milovníkov húb! Vďaka za jednoduché kroky – ušetriť čas pri varení je vždy plus. Neviem sa dočkať, kedy to ochutnám s rodinou!‘

  9. 'VarenieSrdcom' píše:

    ‚Príprava bravčového na hubách podľa tvojho receptu vyzerá super ľahko! Milujem variť doma pre svojich blízkych a verím, že toto jedlo bude hitom našich rodinných večerí!‘

  10. 'RadosťNaTanieri' píše:

    ‚Skvelý tip na obed alebo večeru! Bravčové mäso so šampiňónmi je kombinácia plná chuti a vône. Ďakujem ti za inšpiráciu – už teraz viem, čo budem variť zajtra!‘