Ak máte fazuľovú polievku z konzervy, môžete ju zahriať a podávať ako súčasť jedla. Tu je jednoduchý postup:

  1. Vo veľkej hrnci rozohrejte trochu oleja.
  2. Pridajte nakrájanú cibuľu a dusite ju, kým nebude mäkká a ľahko zlatistá.
  3. Pridajte fazuľovú polievku z konzervy a trochu vody (ak je príliš hustá).
  4. Postupne pridávajte ďalšie zeleniny, ako napríklad mrkvu, zeler, papriku alebo zemiaky, a nechajte ich variť, kým nie sú mäkké.
  5. Ochutnajte polievku a pridajte podľa potreby soľ, korenie, bylinky alebo ďalšie dochucovadlá podľa vašich preferencií.
  6. Ak chcete, môžete polievku zmiešať, aby bola hladká, alebo ju nechať v hrubšej konzistencii.
  7. Podávajte horúcu fazuľovú polievku s prílohou, ako napríklad chlebom, bagetou alebo krutónmi.

Týmto spôsobom môžete vytvoriť rýchlu a chutnú fazuľovú polievku z konzervy. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *