Kelová polievka s údeným mäsom

Ak chcete pripraviť kelovú polievku s udeným mäsom, môžete nasledovať tento jednoduchý recept:

Zložky:

  • 500 g kelu, nakrájanú na tenké prúžky
  • 200 g udeného mäsa, nakrájaného na drobné kúsky
  • 1 veľká cibuľa, nakrájaná na jemné kúsky
  • 2 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 1 lyžica oleja
  • 1 liter zeleninového vývaru
  • soľ a korenie podľa chuti

 

Kelová polievka s údeným mäsom

Postup:

  1. Na panvici rozohrejte olej a orestujte cibuľu a cesnak, kým nezhnednú.
  2. Pridajte udené mäso a opečte ho zo všetkých strán.
  3. Potom pridajte kel a dusite ju niekoľko minút, kým zmäkne.
  4. Naliate zeleninový vývar a nechajte polievku varíť asi 20-30 minút, kým sa zelenina dobre uvarí.
  5. Ochutnajte polievku a pridajte podľa potreby soľ a korenie.

Náš recept je hotový! Teraz môžete servírovať kelovú polievku s udeným masom a dopriať si výbornú a sýtu jedlom. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *