Koložvárska kapusta s kuracím mäsom

Vyskúšajte taj túto koložvársku: Najlepšia koložvárska kapusta osvedčený recept.

Koložvárska kapusta s kuracím mäsom

VIDEO RECEPT na chutnú koložvársku kapustu

Ak hľadáte recept na koložvársku kapustu s kuracím mäsom, tu je jednoduchý a chutný recept:

Suroviny:

  • 500g kyslej kapusty
  • 300g kuracieho mäsa (môže byť prsia alebo stehná)
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice oleja
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • 1 lyžica mletej papriky
  • 1 lyžička mletej rasce
  • 1 lyžička kari korenia
  • 1 lyžička mletého kmínu
  • 1 lyžička majoránky
  • 1 lyžička cukru

Postup:

  1. Naolejte hrniec a rozohrejte ho na strednom ohni. Pridajte na drobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Orestujte ich, kým nezačnú byť zlatisté.
  2. Pridajte kuracie mäso nakrájané na kocky do hrnca a orestujte, kým nie je mäso dobre prepečené z každej strany.
  3. Pridajte kyslú kapustu a premiešajte, aby sa všetky chute spojili. Pridajte mletú papriku, mletý rasce, kari korenie, mletý kmín, majoránku, soľ, korenie a cukor. Všetky suroviny dobre premiešajte.
  4. Znížte teplotu varného platňa na minimum a zakryte hrniec viečkom. Nechajte kapustu dusiť asi 45 minút a občas premiešajte, aby sa suroviny dobre prepojili.
  5. Po 45 minútach je koložvárska kapusta s kuracím mäsom hotová. Podávajte ju s knedľou alebo chlebom.

Dúfam, že vám tento recept chutí!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *