Krokety s údeným kuracím mäsom

Trocha nezvyčajný recept pre túto stránku ale musela som ho vyskúšať. Nikdy predtým som nerobila tento recept tak verím že sa mi podarí.

Krokety s údeným kuracím mäsom

Kuracie krokety vyprážané v trojobale (Recept ktorý ste určite neskúšali)ENG SUB#chicken#recipe

Krokety s údeným kuracím mäsom sú výborným receptom, ktorý si určite zaslúži vyskúšať. Tu je návod na tento chutný pokrm:

Suroviny:

  • 400 g už hotovej varené zemiaky
  • 200 g údeného kuracieho mäsa
  • 1 vajce
  • 2 lyžice masla
  • 2 lyžice múky
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti
  • Strúhanka na obaľovanie
  • Rastlinný olej na vyprážanie

Postup:

  1. Varene zemiaky rozdrvte do hladkej hmoty alebo ich jemne nastrúhajte. Ak sa pri varení zabilo množstvo šťavy, môžete tieto zemiaky použiť.
  2. Údené kuracie mäso nakrájajte na malé kúsky.
  3. Na panvici si rozohrejte maslo a pridajte múku. Miašajte až do získania zlatisto-hnedého farby.
  4. Pridajte nakrájané údené kuracie mäso a miešajte asi 3 minúty, aby sa mäso zohrialo.
  5. Do zmesi pridajte rozdrvte zemiaky a miešajte, kým sa všetky suroviny poriadne nezmiešajú.
  6. Soľte a korenite podľa chuti.
  7. Nechajte zmes vychladnúť a potom z nej vytvarujte valce alebo guľôčky podľa vášho výberu.
  8. Každú krokietu obaľte v strúhance.
  9. Na panvici si zohrejte olej a vyprážajte krokety z oboch strán, kým nebudú zlatisto-hnedé.
  10. Vyberajte krokety z panvice a nechajte ich okapat na kuchynskom papieri, aby ste sa zbavili prebytočného oleja.

Vaše krokety s údeným kuracím mäsom sú teraz hotové a pripravené na podávanie. Môžete si ich vychutnať samostatne alebo ako súčasť pokrmu. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *