Ingrediencie:
– 4 kuracie prsia
– 1 veľká hlavička kyslej kapusty
– 2 cibule
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 lyžice oleja
– soľ, korenie, mletá paprika
Kuracie prsia a kyslá kapusta
Postup:
1. Kuracie prsia opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
2. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak dozlatista.
3. Pridáme kuracie mäso a opečieme ho zo všetkých strán.
4. Pridáme nasekanú kyslú kapustu, zamiešame a dusíme pod pokrievkou asi 20 minút, občas premiešame.
5. Dochutíme soľou, korením a mletou paprikou podľa chuti.
6. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s knedľami alebo zemiakovou kašou.
Dobrú chuť!
Kyslá kapusta a dobre ju troška ešte pokysliť s octom.
Ale na sladko s cukru a sladkou paprikou.
Ale inak môžete aj troška citrónu. To tiež dobre zaberá na kyslosť k mäsu.
Skvelý recept, určite vyskúšam!
Tento recept vyzerá jednoducho a chutne, ďakujem!
Milujem kyslú kapustu, tento recept je skvelý nápad ako ju pripraviť s kuracím mäsom.
Super, konečne niečo nové na vyskúšanie. Ďakujem!
Tento recept je presne pre mňa, jednoduchý a chutný.
Určite vyskúšam tento recept, zdá sa byť veľmi lahodný.
Takéto jednoduché a chutné recepty sú vždy skvelé, ďakujem za tip!