Kuracie prsia a kyslá kapusta

Ingrediencie:
– 4 kuracie prsia
– 1 veľká hlavička kyslej kapusty
– 2 cibule
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 lyžice oleja
– soľ, korenie, mletá paprika

 

Kuracie prsia a kyslá kapusta

Postup:
1. Kuracie prsia opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
2. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak dozlatista.
3. Pridáme kuracie mäso a opečieme ho zo všetkých strán.
4. Pridáme nasekanú kyslú kapustu, zamiešame a dusíme pod pokrievkou asi 20 minút, občas premiešame.
5. Dochutíme soľou, korením a mletou paprikou podľa chuti.
6. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s knedľami alebo zemiakovou kašou.

Dobrú chuť!

Podobné príspevky

8 Komentárov

  1. Cecilka píše:

    Kyslá kapusta a dobre ju troška ešte pokysliť s octom.
    Ale na sladko s cukru a sladkou paprikou.

    Ale inak môžete aj troška citrónu. To tiež dobre zaberá na kyslosť k mäsu.

  2. Soltisova Eduard píše:

    Skvelý recept, určite vyskúšam!

  3. Hortenzia51 píše:

    Tento recept vyzerá jednoducho a chutne, ďakujem!

  4. Janik Jolana píše:

    Milujem kyslú kapustu, tento recept je skvelý nápad ako ju pripraviť s kuracím mäsom.

  5. Pelikan Vilma píše:

    Super, konečne niečo nové na vyskúšanie. Ďakujem!

  6. Vratko57 píše:

    Tento recept je presne pre mňa, jednoduchý a chutný.

  7. Klaus Bonifac píše:

    Určite vyskúšam tento recept, zdá sa byť veľmi lahodný.

  8. Slastan Estera píše:

    Takéto jednoduché a chutné recepty sú vždy skvelé, ďakujem za tip!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *