Potrebujete nasledujúce ingrediencie:
– 4 kuracie prsia
– soľ
– čierne korenie
– mletá paprika
– olej
– cibuľa
– cesnak
– rajčiakový pretlak
– smotana
Kuracie prsia pod perinou
Postup:
1. Kuracie prsia osolte, okorenite čiernym korením a mletou paprikou.
2. Na panvici si rozohrejte olej a opečte na ňom kuracie prsia z oboch strán, až kým nebudú zlatisto hnedé.
3. Do panvice pridajte nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak a opražte do zlatista.
4. Pridajte rajčiakový pretlak a dusíme na miernom ohni, až kým sa omáčka nezhustí.
5. Nakoniec pridajte smotanu, premiešajte a nechajte ešte chvíľu prevrieť.
6. Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s ryžou alebo cestovinami.
Dobrú chuť!