Suroviny:
– 4 kusy kuracej fólie
– soľ, korenie
– sladká paprika
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 lyžice rastlinného oleja
– 1 cibuľa
– 2 papriky
– 1 pohár zeleninového vývaru
– 200 ml smotany na varenie
Kuracie prsia – prírodné
Postup:
1. Kuracie prsia dôkladne umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme, okoreníme a posypeme sladkou paprikou.
2. V panvici rozohrejeme rastlinný olej a na ňom orestujeme posekanú cibuľu spolu s pretlačeným cesnakom.
3. Pridáme nakrájané kuracie prsia a na silnom ohni ich opečieme z oboch strán do zlatista.
4. Následne do panvice pridáme nakrájanú papriku a krátko orestujeme.
5. Zalejeme zeleninovým vývarom, vmiešame smotanu na varenie a necháme ju zvädnúť.
6. Na záver dochutíme soľou a korením podľa chuti.
Podávame s dusenou ryžou alebo varenými zemiakmi. Prajeme dobrú chuť!