Čo budeš potrebovať:
– 4 kusy kuracieho mäsa
– 1 hlávku brokolice
– soľ
– čierne korenie
– olivový olej
– čerstvá petržlenová vňať
Kuracie mäso s brokolicou – recept
Postup:
1. Opláchni kuracie mäso pod teplou vodou a osušte ho papierovou servítkou.
2. Rozkrájaj brokolicu na menšie ružičky.
3. Na panvici zohrej olivový olej a mäso osoľ a okoreň.
4. Opekaj kuracie kusy na panvici z oboch strán, až kým nezískajú zlatohnedú farbu.
5. Pridaj brokolicu do panvice a nech ju tiež opražiť.
6. Zníž teplotu a v hrnci priveď vodu do varu. Pridaj soľ a brokolicu var asi 5 minút.
7. Odsaj brokolicu a kuracie mäso na papierovej utierke.
8. Na tanieri podávaj kuracie mäso s brokolicou, posypané čerstvou petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť!