Na kuracie prsia s cicerom budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:
– 4 kúsky kuracích pŕs
– 1 plechovka cíceru
– 2 strúčiky cesnaku
– 1 cibuľa
– Soľ, čierne korenie, paprika, sušené bylinky
– Olej na smaženie
Kuracie prsia s cícerom
Postup:
1. Kuracie prsia opláchnite a osušte papierovou utierkou. Posoľte, okoreňte paprikou a čiernym korením.
2. Na rozohriatej panvici rozohrejte olej a orestujte kuracie prsia z oboch strán, kým nezískajú zlatistú farbu. Potom ich vyberte z panvice a odložte.
3. Do panvice pridajte na drobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Nechajte ich orestovať, kým nebudú sklovité.
4. Pridajte do panvice scedený cícer a premiešajte s cibuľou a cesnakom. Pridajte sušené bylinky a dochuťte soľou a korením podľa chuti.
5. Vráťte kuracie prsia späť do panvice a nechajte všetko spolu krátko povariť, aby sa chute preliali.
6. Podávajte kuracie prsia s cicerom s prílohou podľa vlastného výberu, napríklad s ryžou alebo pečenými zemiakmi.
Dobrú chuť!