Ingrediencie:
– 4 kuracie prsia
– soľ a korenie podľa chuti
– 2 strúčiky cesnaku, nastrúhaný
– 2 lyžice olivového oleja
– čerstvý rozmarín a tymián

 

Kuracie prsia sous vide

Postup:
1. Predohrejte vodu v hrnci sous vide na 60 °C.
2. Kuracie prsia očistite a osušte papierovou utierkou. Ochutíme soľou, korením a nastrúhaným cesnakom.
3. Do vakuovacieho vrecka vložte olej, kuracie prsia a čerstvé bylinky. Vakuumujte vrecko a uistite sa, že je dobre uzavreté.
4. Položte vrecko do predohriatej vody a nechajte variť po dobu 1 až 1,5 hodiny.
5. Po uvarení vyberte vrecko z vody a nechajte prsia odpočívať pár minút.
6. Potom ich vyberte z vakuovacieho vrecka, osušte a podávajte s prílohou podľa vlastného výberu.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *