Suroviny:
– 4 ks kuracích pŕs
– 100 g strúhanej parmezánu
– 100 g strouhanky
– 2 vajcia
– soľ
– čierne korenie
– olej na vyprážanie

 

Kuracie prsia v parmezanovom cestíčku

Postup:
1. Kuracie prsia opláchnite a nakrájajte na tenké plátky.
2. V miske si pripravte cestíčko z parmezánu a strouhanky. Do cestíčka pridajte soľ a čierne korenie podľa chuti.
3. V druhej mise si rozšľahajte vajcia.
4. Každý plátok kuracieho prsia ponorte najprv do vajec a potom do parmezánového cestíčka, aby bol poriadne obalený.
5. Na panvici rozohrejte olej a vypražte kuracie prsia z oboch strán, kým nezískajú zlatistú farbu a nebudú pevne vypražené.

Podávajte s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *