Kuracie soté v placke

Tu je recept na kuracie soté v placke:

Čas prípravy: 30 minút
Počet porcií: 4

Suroviny:

  • 500 g kuracie prsia, nakrájané na tenké stripsy
  • 1 veľká cibuľa, nakrájaná na tenké prúžky
  • 1 paprika, nakrájaná na tenké prúžky
  • 200 g hubiek (napríklad šampiňónov), nakrájané na plátky
  • 2 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 2 lyžice oleja
  • soľ a korenie podľa chuti
  • placky na tortilly
  • zahustenie omáčkou (voliteľné)
  • čerstvá petržlenová vňať na ozdobu

 

Kuracie soté v placke

Postup:

  1. Načasovať všetky prípravy a suroviny tak, aby boli pripravené na rýchle opekanie.
  2. Rozpáliť olej v panvici na strednom ohni a pridať cibuľu a cesnak. Speníme ich dozlatista.
  3. Pridajte kuracie prsia a orestujte, až kým už nie sú ružové vnútri. Môžete pridávať trochu sójovej omáčky na dochutenie.
  4. Pridajte papriku a huby a opečte ich, kým nie sú mäkké.
  5. Ak chcete, môžete pridať zahustenie omáčkou, ak preferujete omáčku väčšej konzistencie.
  6. Opečené kuracie soté rozotrite po plackách na tortilly a zrolujte.
  7. Podávajte s čerstvou petržlenovou vňaťou na ozdobu.

Dobrú chuť!

Similar Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *